Személyre szabott

Online mozgásprogram

Biztosan Te is érezted már úgy, hogy jó lenne valamit edzeni, erősíteni, de nem érezted magad otthon a konditermek világában. Jó hír, hogy nem feltétlenül kell konditerembe menned, otthon is könnyedén edzhetsz kiseszközök segítségével. Ezt a programot Neked találták ki, ha otthon, egyedül is képes vagy edzeni, a motivációban és a feladatokban majd Mi segítünk, Neked csak a kitartásodra lesz szükséged. 

Nagy előnye a programnak, hogy a saját szabadidődhöz tudod igazítani, nem kell utaznod a terembe, hiszen otthonvagy a szabadban végzed az edzést.

Ebben az esetben is fontos a célkitűzés, és fontos, hogy olyan gyakorlatokat válasszunk, amit biztosan el tudsz végezni a jelenlegi szintednek megfelelően és fejlődni is tudsz tőle.

Hogyan néz ki a személyre szabott edzésterv?

A cél az, hogy egy olyan optimális mozgásprogramot állítsunk össze számodra, amellyel könnyen és egyszerűen haladsz a céljaid felé.

Milyen céljaid lehetnek?

  • általános fittség javítása

  • fogyás, zsírégetés, alakformálás

  • állóképesség fejlesztése

  • erő fejlesztése

  • mobilitás és stabilitás javítása

Hogyan kezdjük a munkát?

Először felmérjük, hogy hol tartasz, otthon a megadott teszteket kell majd elvégezned. Elmondod a céljaidat, megtervezzük az életviteled alapján az edzésnapjaidat és elkészítjük az edzésterved az általad kedvelt kiseszközökkel.

Segítünk elérni az álmaid mert #együttkönnyebb!

Mit is tartalmaz a személyre szabott online mozgásprogram? Nézzük...

Ha az igényed a kezdő/középhaladó edzőtermi program lenne, abban is szívesen segítünk, igényeidnek megfelelően és céljaidhoz igazítva állítjuk össze a mozgásprogramot.

Fitt-Forma Életmódváltó Projekt

Szeretnénk leszögezni, hogy programjaink az erősítésre, fogyásra, életmódváltásra koncentrálnak. A testépítés, tömegnövelés teljesen más edzésformát és étkezési módokat igényel, ebben nem tudunk segíteni. Fontosnak tartjuk, hogy amit csinálunk, hiteles legyen, és csak olyanban segítsünk, amit tapasztaltunk, amiben profinak mondhatjuk magunkat. Tehát ha valakinek célja, hogy 120 kilóval fekve nyomjon, vagy guggoljon, ehhez nem mi leszünk a megfelelő edzők számára, hiszen a testépítés egy külön szakág.

Kérdésed van? Írd meg bátran!
Kérj ajánlatot!