Miben rejlik az UltraBalaton varázsa és sikere?

A környezet talán a legmeghatározóbb faktor. Egyedülálló és páratlan a maga szépségeivel és nehézségeivel együtt, ne felejtsük, hogy az északi part szintekben bővelkedik.

Az Ultrabalatonnak határozottan közösségformáló ereje van, hiszen egy teljes napon keresztül együtt vannak a csapattagok, vezetnek, futnak, váltópontot keresgélnek, szurkolnak egymásnak, napközben forróságban, éjszaka lehet, hogy szakadó, viharos esőben a váltóponton várakozva azon morfondírozva, hogy miért is jöttek el. Az UB maga ez…egy életérzés és egy örök élmény, ahol barátságok szövődnek.

Az Ultrabalaton sokak számára csak egy buli, de megfelelő fizikai és mentális felkészültség szükséges, hogy sérülések nélkül, vidáman, boldogan teljesítsük a vállalt távot, ezzel hozzásegítve a csapatunkat a sikeres teljesítéshez. Tehát egy nagy felelősség is. Számos nehézség adódhat út közben, melyekre fel kell készülni előre, hogy elkerüljük a váratlan eseményeket.

Ugrás a főoldalra

Hogyan tudunk segíteni a csapatnak bármely verseny esetében?

Két lehetőséget látunk megvalósíthatónak a csapat összekovácsolásához és a megfelelő felkészültséghez, de bármilyen ötletre/igényre nyitottak vagyunk a csapat részéről is.

fitt forma projekt_20

„A” opció:

1. lépés: Motivációs előadás a futásról, a versenyek életérzéséről, csapattagok összekovácsolása, ismerkedése, logisztika, B-tervek, nehézségek…

2. lépés: Heti rendszerességgel közös edzés a vezetésünkkel, bemelegítéssel, nyújtással, hengerezéssel, futóiskolával…

„B” opció:

1. lépés: Motivációs előadás a futásról, a versenyek életérzésről, csapattagok összekovácsolása, ismerkedése, logisztika, B-tervek, nehézségek…

2. lépés: Heti rendszerességgel közös edzés a vezetésünkkel, bemelegítéssel, nyújtással, hengerezéssel, futóiskolával…

3. lépés: Egyénre szabott edzéstervek a táv sikeres teljesítéséhez (tesztfutás, specifikus gyakorlatok, stb.)

Bármilyen céges futásban szívesen segítünk természetesen, nem csak az UltraBalatoni nevezésben.