Futó edzéstervezés

Felkészültél? Vigyázz! Kész! Rajt!!

Megvalósítjuk az álmaid! Nem tegnap, nem holnap, MA!

Tudjuk, hogy milyen nehéz elkezdeni futni, de hidd el megéri, legyen bármi is a célod, mi segítünk!

Megtervezzük edzéseidet, segítünk, hogy fejlődj és motiválunk!

Az edződ: Betti

 

Zahorecz Betti vagyok. Több mint 5 évvel ezelőtt kezdtem el futni, önállóan jutottam el a maratonig, ultramaratonokig, ráadásul komoly túlsúllyal küzdöttem az életmódváltásom előtt. Rengeteget tanultam, fejlődtem annak érdekében, hogy magamnak és másoknak is segíthessek.

Ha készítenék egy összeállítást azokból a mondatokból, amiket kapok akkor, ha meghallják, hogy mennyit futok, összegyűlne pár oldalnyi. De a legtöbbet elhangzott mondat talán a következő:

Én nem tudnék ennyit futni, 200 méternél meghalnék.” Ismerős mondat? Te is így gondolod?

Én sem tudtam, sőt, elképzelhetetlennek tartottam, hogy valaha maratont futok, a hosszabb távokról nem is beszélve. Nagyon távolinak tűnt. Időközben edzői végzettséget szereztem, és folyamatosan képzem magam. Kitartó munkával, egyénre szabott jól összeállított edzéstervvel, lépésről lépésre fokozatosan bármire képesek lehetünk. Természetesen, ha nincs olyan egészségügyi, vagy mozgásszervi probléma, ami ezt megakadályozná.

Ha Nekem sikerült, Neked is sikerülni fog, nem vagyok különleges!

A sport és életmódváltás által 40 kilótól szabadultam meg, majd váltam ultrafutóvá és edzővé. Tudom, hogy milyen nehéz elkezdeni sportolni, de hidd el megéri, legyen bármi is a célod.

AZ EDZŐD: Roli

 

Zahorecz Roli vagyok. Mindig is sportoltam, de egy sérülés miatt hosszabb kihagyás következett. 7 évvel ezelőtt visszatértem a futáshoz, edzői végzettséget szereztem, jelenleg erőnléti trénernek tanulok. Célom, hogy minél több kezdő, vagy haladó futónak tudjak segíteni a sérülésmentes sportolásban.

 

Neked MI A CÉLOD?

Célok nélkül nem fog menni. Kellenek a célok, amik motiválnak, előre visznek, segítenek átlendülni a nehézségeken. Továbbá kell Valaki, aki motivál. Ezek leszünk MI!

Segítünk megfogalmazni a céljaid, hogy el tudd kezdeni, vagy tovább tudj lépni. Lehet, hogy már futsz, de nem tudod egyedül elérni a céljaidat, vagy éppen nem hiszed azt el, hogy akár 10 km után fel tudsz készülni a félmaratonra. Fontos számunkra az is, hogy mindezt sérülések nélkül tedd meg!

Módszereink:

Kinek ajánlott a személyre szabott edzésterv?

Kezdő és újra kezdő futóknak, akik keresik a kihívást és hajlandóak tenni az eredményért.

Haladó futóknak, akik fejlődni, gyorsulni szeretnének, vagy újabb célokat kitűzni és elérni

Most már felkészültél?

Elhatároztad, hogy elkezdesz sportolni és eléred céljaid?

Hogyan kezdjük a közös munkát?

Az ajánlatkérésed, majd a konkrét jelentkezésed után e-mailben fogsz kapni egy kérdőívet Tőlünk, melyben előzetesen tájékozódunk a céljaidról, jelenlegi edzésmunkádról, edzettségi szintedről általánosan.

Miután a kérdőív visszaérkezik hozzánk, megkapod az edzéstervről a számlát, melynek rendezése után egy kb. 10-15 perces telefonbeszélgetéssel megkezdődik a közös edzésmunkánk.

Meghatározzuk az edzésnapok számát, megbeszéljük a tesztfutás részleteit, mely a következő lépés lesz majd.

A teszt futásod után meghatározzuk a pulzuszónáid, majd ehhez és céljaidhoz igazítva kialakítjuk a rád szabott futó edzéstervet.
Edzéseidet nyomon követjük, próbálunk motiválni, hogy fókuszban maradj.

Miért jó edzővel készülni?

5,10,21 távokra az ember önerőből is képes felkészülni természetesen, de nem mindegy a hogyan, és nem mindegy a verseny végkimenetele sem. Megutálod a végére a futást, vagy nem? Lesérülsz vagy nem? Álom idővel teljesíted vagy nem?

Fontos a frissítés, amiben tanácsot tudunk adni.

Még egy nagyon fontos dolog… ha saját magad, randomszerűen edzel és nem tervszerűen, akkor nagyon könnyen fogod azt mondani, hogy most nincs kedvem kimenni edzeni, és elmarad az edzés… 
Viszont ha tervszerű, és tudod, hogy van, aki ezt nyomonköveti, máris lelkiismeretesebben fogod végezni az edzéseidet.

A gyorsító edzések terén Roli lesz a megoldás számodra, de mindent pontosan leegyeztetünk Veled.

Érd el az álmaid és éld meg minden pillanatát!

Kérdésed van? Írd meg bátran!
Kérj személyre szabott ajánlatot!

Képesítéseink

Szakmai végzettségek

Ezek meggyőző tények..

Kérdésed van? Írd meg bátran!
Kérj személyre szabott ajánlatot!