Kicsoda Roli?

Zahorecz Roland vagyok, futball játékvezető, személyi edző és erőnléti tréner, FMS szakértő.

roli-fitt-forma-projekt

Mindig is sportoltam, de egy sajnálatos keresztszalag szakadásnak köszönhetően abba kellett hagynom a futballt. A műtét utáni rehabilitáció és regeneráció hosszú ideig tartott megfelelő erőnléti szakember és regenerációs eszközök hiányában. Vissza kellett erősítenem a lemaradt izmaimat, ekkor kezdett el komolyabban érdekelni a funkcionális edzés, kiseszközös gyakorlatok, TRX, kettlebell. 

Amikor 100%-osan visszaerősödtek az izmok az edzéseknek köszönhetően, elkezdtem futni és erősíteni, majd sikeresen teljesítettem a maratont is. Jelenlegi az futóedzéseim inkább a gyorsaságról, robbanékonyságról szólnak, nem a távokról, bár az Ultrabalaton páros teljesítése idén is célkitűzés. 

Betti mellett én is életmódot váltottam 5 éve, melynek köszönhetően 15 kilót fogytam, az edzések könnyebben mennek, sokkal energikusabb és erősebb vagyok. Az egészséges étkezést kiemelten kezelem, teljes életmódot váltottam. 

Tanulmányaim során részletesen foglalkoztam az FMS mozgásmintaszűréssel,  tartásjavítással, mobilizációval és különféle problémákra megoldást nyújtó korrekciós edzésekkel.

Fitt-Forma Életmódváltó Program

Hallottál már a programról?

Jelenleg a sportban a célom a saját 10 és félmaratoni távjaim idejének megjavítása.

Miben tudok Neked segíteni?

A tapasztalataim és a tanulmányaim alapján szeretnék segíteni, pontosabban szeretnénk segíteni, hiszen Bettivel együtt tervezzük a programokat, hogy komplex csomagokat tudjuk Nektek kínálni és közös erővel segíthessünk, mert #együttkönnyebb!

Képesítéseim:

Szeretnék végre felkelni a kanapéról és sportolni!