Életmódváltó program

Fitt-Forma Életmódváltó Projekt

Nem diéta, életmódváltás!

0% finomított szénhidrát

100% egészség

Nekem már sikerült!

Segítek elérni az álmaid!

Miért és hogyan állítottam össze az életmódváltó programom?

Ahogyan a bemutatkozásomból is kiderül az elmúlt 20 évemet csodadiétákkal, csodakészítményekkel töltöttem jójózások közepette, amíg 5 évvel ezelőtt rájöttem, hogy csak életmódváltással fogom az elért eredményem, fogyásom megtartani. Máshogy ez nem megy! 

A teljeskörű tapasztalataim, a tanulmányaim és a folyamatos információgyűjtéseim által komplex programot kínálok Neked, mellyel a tartós eredmények nem fognak elmaradni, mert a hangsúly itt az egészségen és tartósságon van!

A programok korlátozott számban indulnak, előzetes egyeztetést követően. 

BASIC

FITT-FORMA ÉLETMÓDVÁLTÓ PROJEKT

(nem személyre szabott)

Tartalma:

Mit jelent ez pontosan?

A Fitt-Forma Projekt Stratégiai Kézikönyvben ajánlok Neked reggeli, tízórai/uzsonna, főétel variációkat egyszerű, könnyen elkészíthető receptekkel, bevásárló listával együtt. Ezek alapján mozaikszerűen el tudod készíteni majd az étkezési terved! 

Ezt a csomagot akkor ajánlom, ha bizonytalan vagy még az életmódváltásban és szeretnéd először látni és kipróbálni, hogy milyen egy egészséges, könnyen megvalósítható mintaétrend. 

Amennyiben tetszik, jelentkezz a személyre szabott Standard vagy Pro Fitt-Forma Életmódváltó Projektre, melyben már a Te igényeidre van szabva minden!

Ugrás a főoldalra

STANDARD

FITT-FORMA ÉLETMÓDVÁLTÓ PROJEKT

Tartalma:

Mit jelent ez pontosan?

A Fitt-Forma Projekt Stratégiai Kézikönyvben ajánlok Neked 12 féle reggelit, 10 féle tízórai/uzsonna, 15 féle főétel variációt receptekkel, bevásárló listával együtt, akár a kedvenc ételeidet belevéve egészséges formában. 

Ezek alapján mozaikszerűen el tudod készíteni majd az étkezési terved! Ezt a programot akkor ajánlom, ha már elhatároztad magad, érzed a kitartást és erőt is magadban, hogy elkezd és csináld is! A 6 hetes követés pedig azt jelenti, hogy hetente e-mailben kommunikálunk, hogyan haladsz, fejlődési naplót vezetünk együtt, így nem veszíted el a fókuszt.

ww ffp logo
Ugrás a főoldalra

8 HETES TELJES ÉLETMÓDVÁLTÓ PROJEKT

Együtt könnyebb!

PRO FITT-FORMA

FITT-FORMA TELJES ÉLETMÓDVÁLTÓ PROJEKT

Tartalma:

ww ffp logo

A 8 hetes program alatt már látható és érezhető változások lesznek, ha követed az életmódváltás minden pontját. Innen már tudod folytatni a megkezdett utat, amit folytatnod is kell, hiszen az életmódváltás nem csak 8 hétig tart, ez még csak a kezdet.

További együttműködés 8 hét után újra kalkulációkra lesz szükség.

A mintaétrendekben és személyre szabott étrendek hozzávalóinál törekszem, hogy egyszerűen és olcsón beszerezhetőek legyenek. Nincs szükség semmilyen konkrét márka termékének a beszerzésére! Nincs szükség speciális csodaszerekre vagy drága superfoodokra! Egy nagyobb szupermarketben és/vagy online minden szükséges hozzávaló beszerezhető. Gluténmentes alternatívák is kérhetőek. Könnyen elkészíthető ételekkel dolgozunk.

Érdekelnek a lehetőségek!
Ajánlatot kérek!

Kinek ajánlottak a programok?

• aki úgy érzi, hogy már elveszett a sok információ között vagy nincs ideje beleásni magát az életmódváltás rejtelmeibe, kézzel fogható megoldást szeretne.

• aki nem gyors fogyást szeretne, hanem tudja, hogy a sikerhez életmódváltásra van szükség.

• aki már több diétát is kipróbált, de mindig kudarc lett a vége.

• azoknak, akik a kívánt álomsúly elérése mellett szeretnének egészségesek, energikusabbak lenni.

Kinek nem ajánlott?

• 18 évet be nem töltött életkor
• Várandósság vagy szoptatás esetén
• IR vagy cukorbetegség esetén
• Pajzsmirigy problémák vagy egyéb hormonális betegség, hormonkezelés esetén
• IBS vagy egyéb krónikus, emésztőrendszeri betegség esetén
• Reflux esetén
• Vese-, epe- vagy májbetegség esetén
• Keresztallergia, hisztaminérzékenység esetén
• Köszvény esetén
• lelki-/mentális eredetű táplálkozási zavarok (pl. anorexia)
• különböző emésztőrendszeri betegségek (IBS, IBD)
• kórházi kezelés, vagy orvosi felügyelet komolyabb betegségből történő lábadozás
• Bármi olyan sérülés vagy állapot esetén, ami kihat a hétköznapi aktivitásokra és a sportra

Kérdésed van? Írd meg bátran!
Ajánlatot kérek!

Érdekel az edzés része is!

A futóedzés érdekel konkrétan?

Megtanulnál mindent Te is, ami az életmódváltáshoz szükséges?

Mindössze néhány hét alatt? Jelentkezz!

Hogyan kezdjük a közös munkát?

A programok előzetes egyeztetés után indulnak.

A tanácsadás igényléséhez E-mailben tudsz jelentkezni, ajánlatot kérni. 

A Basic Program igénylésekor megkapod e-mailben a fizetési információkat. A befizetéstől számított 24 órán belül e-mailben megkapod a Basic Programot.

A Standard és Pro program esetén először egy kérdőív kitöltésére kerül sor, melyből megtudom az alapadataidat, a testi paramétereidet, a jelenlegi étkezési szokásaidat, az életviteledet, az ízlésedet, az egészségügyi állapotodat, az allergiáidat, a preferenciáidat, a napirendedet, a céljaidat, a motivációdat és mindent, amire szükségem van ahhoz, hogy a számodra legsikeresebb Fitt-Forma Projektet készíthessem el.

Amennyiben nincsen akadálya a kérdőíved és a begyűjtött adatok alapján az együttműködésnek, akkor küldöm e-mailben a fizetési információkat. A befizetés után várom e-mailben a 3 napos étkezési naplód is, mely kiegészíti a kérdőíves értékelést. (igény esetén a PRO programban személyes/videós megbeszélésre kerülhet sor a kérdőív kitöltése és a táplálkozási napló elküldése után).

A tanácsadás célja, hogy a kérdőív és a táplálkozási napló kiértékelése és elemzése által ötletekkel, tippekkel lássalak el az egészséges életmód felé haladó rögös úton. Az étkezési naplód elküldése után a STANDARD program választása esetén 48 órán belül megkapod a Fitt-Forma Projekt életmódváltó programot PDF formátumban, e-mailben. A PRO program választása esetén 1 héten belül megkapod a programot az 1. heti étrenddel és edzéssel együtt PDF formátumban, a megfelelő videó anyagokkal együtt. Az edzéstervet és az étrendet hétről hétre kapod tőlem 8 héten keresztül a PRO program esetén, valamint hetente kommunikálunk a fejlődésedről.

Tanulmányaim

100% szakképzettség

IWI Nemzetközi Fitness School- Fitness instruktor

Mymove Online School- Személyi edző

Mymove Online School- Táplálkozási tanácsadó

Fitness Company- Táplálkozási tanácsadó és wellness instruktor

FONTOS INFORMÁCIÓ!

A táplálkozási tanácsadás és a személyre szabott étrend semmilyen módon sem helyettesíti az orvosi kivizsgálást, illetve semmilyen módon sem írhat felül semmiféle orvosi utasítást, nem célja betegségek diagnosztizálása, vagy gyógyítása! A szolgáltatásokat mindenki saját felelősségére vásárolja, használja.
​A kérdőíven jelezheted ételérzékenységed, intoleranciád, de ha az étrendben mégis találsz olyan összetevőt, ételt, amire allergiás vagy, vagy problémát okoz, semmiképpen se fogyaszd el!

Eredmény csak az étrend pontos betartásától várható, az étrend és a tanácsok be nem tartásából fakadó eredménytelenségért garanciát vállalni nem tudok!