Felépülés sérülés után

Sportsérülések és műtétek után elengedhetetlen a megfelelő rehabilitáció, ugyanis elmaradása – vagy nem megfelelő alkalmazása – újabb sérülésekhez vezethet, némely esetben pedig sajnos akár a sport végleges befejezéséhez. 

A körültekintő rehabilitáció garantálja a hatékony és gyors felépülést sportsérülések és/vagy műtétek után.

A műtét után 8-12 héttel ajánlott elkezdeni a kezeléseket; sportsérülések esetében ez az idő rövidebb is lehet.

A gyógytorna befejezése után a következő lépcsőfok a teljes edzésterhelhetőségig a rehabilitációs edzés, szakember irányításával és felügyeletével. Itt a megfelelő mozgásminta visszaállítása, sportsérülés vagy sportártalom miatt megváltozott testséma, mogástartomány visszaállítása és a diszfunkciók megváltoztatása kerül előtérbe.

Minden törekvésünk arra irányul, hogy az adott sporttevékenységhez szükséges izomzati tevékenység a legjobb formába hozza, vagy ott is tartsa a sportolót.

Ha nincs sérülésed, de rossz mozgással rendelkezel pl. pronáló (befelé dőlő lábfej) vagy szupináló (külső lábélen mozgás) lábállásod miatt, lábfejedet kifele dobálod, ezért futómozgásod nem tud tökéletes lenni, komplett edzésprogrammal segítünk az izmokat felerősíteni, ezáltal a mozgásmintát tökéletesíteni. 

Fordulj hozzánk bizalommal sérülés utáni vagy sérüléseket megelőző edzés tanácsokért, edzéstervekét! Segítünk!

ww ffp logo

Érdekel? Jelentkezz Te is!

Amennyiben szeretnéd a személyre szabott sérülés utáni edzéstervvel dolgozni, vedd fel velünk e-mailben a kapcsolatot, néhány sorban írj magadról és a sérülésedről. Ezután felvesszük Veled a kapcsolatot, hogy egyénileg, személyre szabottan készíthessük el az edzésterved.

fitt forma csapat

    Tudatában vagyok, hogy a weboldal tárolja a kitöltött adatokat a későbbi kapcsolatfelvétel miatt. Az adatkezelési irányelvekről itt olvashatsz bővebben.

    Legyél te is Fitt-Formában!

    Miben tudunk segíteni?

    Kik állnak a Fitt-Forma Projekt mögött?

    Tudatosan több, mint 5 éve foglalkozunk az egészséges életmóddal, tudatos táplálkozással és az aktív sportos élettel. Saját sikereink motiválnak abban, hogy másoknak is segítsünk.