Céges rekreáció

Szeretnéd kollégáid fittebbnek látni?

Beneveztetek egy csapatversenyre
(Ultrabalaton, Fut a cég rendezvények, stb.), szeretnétek összehozni a csapatot és sikeresen teljesíteni?

Segítünk, mert #együttkönnyebb!

Miben tudunk segíteni?

Munkahelyi rekreáció ajánlatunk

(helyi és közeli cégek részére, személyesen)

Nagyon fontosnak tartjuk cégen belül a munkatársak feltöltődését és jó közérzetüknek fenntartását. A rekreáció fontossága számos vállalat számára munkahelyi értéknek minősül, és szívesen foglalkoznak vele, hiszen hatékony munkavégzéshez vezet, ha a munkavállaló közérzete megfelelő. Ebben többek közt a sportnak és életmódváltásnak is nagy szerepe lehet.

Sportos kollégák biztosan örülnének közös munkahelyi edzéseknek, saját szervezésű sportrendezvényeknek (pl. céges futóverseny, erőversenyek, stb), vagy közös életmódváltó programnak. Munkahelyünk a második otthonunk, gondoskodnunk kell arról, hogy jól érezzük magunkat ott.

A munkahelyi légkör segíthet az életmódváltásban, ha többen, együtt indulunk neki, hiszen motiváljuk egymást nap, mint nap. Motivációs előadásokkal is hozzásegíthetjük a sikerhez a közös életmódváltást.

Bármilyen elképzelésben tudunk segíteni cégre és egyénekre szabottan!

Futó sportrendezvényre felkészítés

Beneveztetek vagy tervezitek, hogy beneveztek egy bulis futóversenyre céges csapatot, de nem tudjátok, hogyan kezdjétek, vagy hogyan teljesítsétek sikeresen. A nevezéstől a teljes logisztika megszervezésén, az edzésterven át mindenben tudunk segíteni. A céges futás alapja a motivációs előadás és a közös edzés Velünk.

Nevezzétek cégeteket az UltraBalatonra, amelyet egy gyönyörű májusi hétvégén rendeznek meg minden évben, ahol 2-13 fős csapattal vághattok neki a 221 km-es távnak. Vagy BSI maratonváltóra… vagy a júliusi Ultra-Tisza tó csapatversenyre a Tisza-tó körül…futóesemények lesznek, bátran lehet válogatni. Szívesen segítünk kiválasztani a versenyt is, illetve akár minden adminisztrációs/szervezési feladatot is átvállalunk Tőletek, hogy Nektek csak felkészülni kelljen!

Bővebb információ és jelentkezés:

Sportrendezvény/edzőtábor szervezése

Kapcsolataink és rendezvényszervező tapasztalatunknak köszönhetően szívesen megszervezzük céged akár egész napos, egész hétvégés sportnapjait, különböző sport bemutatókkal, focival, versenyekkel, egészséges étkezéssel.

Ha fontos a céged szellemiségének a sport és az életmódváltás, edzőtábort is szívesen tartunk különböző edzésekkel, előadásokkal, meghívott előadókkal, az egészséges életmód szellemiségében.

Bővebb információ és jelentkezés: