Bemutatkozás

Kik vagyunk és mi a célunk?

Küldetésünk és feladatunk, hogy elérd a céljaid! Segítünk, mert #együttkönnyebb!

Tudatosan több, mint 5 éve foglalkozunk az egészséges életmóddal, tudatos táplálkozással és az aktív sportos élettel. Saját sikereink motiválnak abban, hogy másoknak is segítsünk. Szeretnénk megmutatni és segíteni elindulni az egészséges életmód rögös útján, mely a kezdetekben egyedül nem könnyű. Az egészséges életmód 70%-ban az étkezésen, és 30%-ban a sporton múlik, ezért szükséges megtanulni és megismerni az egészséges táplálkozás alapjait, ebben segítünk Neked.

Segítünk elérni az álmaid! #együttkönnyebb

Bettiről röviden

Fiatal korom óta a diéták bűvkörében éltem, számos kudarcot tudhatok magam mögött. 5 és fél évvel ezelőtt viszont megtaláltam a siker kulcsát, mely nem más, mint az ÉLETMÓDVÁLTÁS. 

A sport és a tudatos táplálkozás az életem része lett. Edzői és táplálkozási tanácsadói végzettségeket szereztem, valamint folyamatosan képzem magam szakirodalmakkal, szakmai tanfolyamokkal / képzésekkel annak érdekében, hogy a legjobbat hozzam ki magamból és másokból is.

Roliról röviden

Mindig is sportoltam, de egy sérülés miatt hosszabb kihagyás következett. A rehabilitáció és regeneráció után vissza kellett erősítenem magamat, ekkor kezdett el komolyabban érdekelni a funkcionális edzés, kiseszközös gyakorlatok, TRX, kettlebell.

Saját tapasztalatomból tudom, hogy mennyire fontos az erősítés, a tudatos edzés, a helyes mozgásminta és testtartás a sérülések elkerülése érdekében.

Miben tudunk Neked segíteni?

Szeretnénk leszögezni, hogy programjaink az erősítésre, gyorsaság növelésére, robbanékonyság fejlesztésére, fogyásra, életmódváltásra koncentrálnak. A testépítés, tömegnövelés teljesen más edzésformát és étkezési módokat igényel, ebben nem tudunk segíteni. Fontosnak tartjuk, hogy amit csinálunk, hiteles legyen, és csak olyan területen segítsünk, amit tapasztaltunk, amiben profinak mondhatjuk magunkat. 

Tehát ha valakinek célja, hogy 120 kilóval fekve nyomjon, vagy guggoljon, ehhez nem mi leszünk a megfelelő edzők számára, hiszen a testépítés egy külön szakma.